Vrhunski specijaliteti 

Ponosimo se našom ribljom čorbom čiji se originalni recept ljubomorno čuva u porodici Babić već nekoliko decenija. 

Restoran

Restoran Motela „Šumski raj“ nudi vrhunske specijalitete domaće kuhinje. Ponosimo se našom ribljom čorbom čiji se originalni recept ljubomorno čuva u porodici Babić već nekoliko decenija.

Također, nudimo i brojne druge riblje specijalitete, te jela sa mesom i povrćem. Za svoje posjetioce spremni smo u svakom trenutku odabrati i ponuditi najbolje. Posjedujemo ribnjak koji se puni svježom izvorskom vodom. Uzgajamo pastrmku i šarana.

Ukoliko putujete od Orašja prema Tuzli i Sarajevu, svratite u „Šumski raj“ i uz ukusnu hranu i dobro piće provedite sate odmora. Također, možete svratiti i sa auto-ceste Zagreb-Beograd. Od nas vas dijeli samo 40 minuta ugodne vožnje. Ovdje možete ručati, odmoriti se ili prespavati. U svakom slučaju bit će to nezaboravna posjeta.

Restoran, ljetna bašta, čardaci podignuti u bazenima i natkriveni prostori za objedovanje, daju mogućnost izbora ambijenta u kojem ćete ručati. Naš restoran je idealno mjesto za poslovne sastanke, koje možete provesti uz ukusnu hranu i dobro ohlađeno piće.

Rezervišite svoje mjesto za ručak ili večeru putem telefona +387 (0) 61 547 326

Pogledajte naš jelovnik

Dozvolite da vam dokažemo da smo za vas spremni uvijek ponuditi najbolje